«Μαύρα σύννεφα» στην ομάδα των Μαχητών του Survivor 2

Ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος με τον Νικόλα Αγόρου αφού ολοκληρώθηκε το αγώνισμα για το έπαθλο άνεσης στο Survivor 2 «έθαψαν» για τα καλά τον Ηλία Γκότση. Οι αποφάσεις του Ηλία Γκότση και του Κωνσταντίνου Τσεπάνη να ψηφίσουν τη Μαρίνα Πήχου (που τελικά αποχώρησε την περασμένη Τετάρτη) και τη Ντάρια Τουρόβνικ φαίνεται να έχουν προκαλέσει μεγάλο ρήγμα στις σχέσεις των παικτών.

Ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος και ο Νικόλας Αγόρου σχολίασαν την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, κάνοντας λόγο για υποκρισία και διπροσωπία. Μάλιστα ο Θεοδωρόπουλος δήλωσε μπροστά στην κάμερα ότι ο Ηλίας Γκότσης έχει δημιουργήσει μία υποομάδα, που βγάζει όποιους θέλει προτεινόμενους.

«Δεν με ενδιαφέρει πότε θα φύγω, αν θα φύγω τώρα ή αν θα φύγω σε λίγο καιρό, απλά αυτό που θέλω είναι να φανεί ο καθένας τι είναι. Αυτό θέλω. Σιχαίνομαι τους διπρόσωπους ανθρώπους», είπε ο Θοδωρής.

«Αργά ή γρήγορα θα φανεί… Οι διπρόσωποι άνθρωποι και έξω στον κόσμο και εδώ, δεν εξελίσσονται, δεν πηγαίνουν μπροστά. Αργά ή γρήγορα θα φανεί» συμπλήρωσε ο Νικόλας με τον Θοδωρή να λέει on camera: ««Την μία ομάδα, που νομίζουν ότι βγάζουν προτεινόμενο όποιον θέλουν και αυτό θα φανεί και στη συνέχεια όπως βέβαια έχει γίνει ήδη τώρα, την παρακινεί ο Ηλίας. Είναι προφανές αυτό απλά κάποιοι πάνε με τα νερά του γιατί φοβούνται επειδή βλέπουν ότι στη ζυγαριά τα περισσότερα άτομα είναι εκεί».

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ