Τετάρτη, Φεβρουάριος 21, 2018
Αυτές είναι οι τρεις πιο δημοφιλείς αποχρώσεις στα μαλλιά αυτή τη στιγμή

Αυτές είναι οι τρεις πιο δημοφιλείς αποχρώσεις στα μαλλιά αυτή τη στιγμή

info@imaxtree.com

Όταν έρχεται η ώρα να μιλήσουμε για beauty trends και τα έξυπνα τρικς που χρησιμοποιούν τα beauty gigs ανά τον κόσμο, τσεκάρουμε το newsfeed μας στο Instagram. Αυτά είναι τα πιο δημοφιλείς τάσεις στα μαλλιά αυτή τη στιγμή που μιλάμε!

image

Cider and spicy!

Ένα ωραίο χειμερινό ξανθό, κατάλληλο για την εποχή με ζεστούς υποτόνους. To κλειδί για να πετύχεις μια τέτοια απόχρωση είναι να κάνεις μπαλαγιάζ με πολλές και διαφορετικές αποχρώσεις. Ζήτα από τον colourist που επιμελείται τα μαλλιά σου να επιλέξει γύρω από το πρόσωπο ψυχρές αποχρώσεις.

Vanilla Milkshake

Μπορεί να δείχνει σαν ένα κανονικό ombré, ωστόσο το vanilla milkshake έχει το δικό του blend και παίζει με τους πιο φωτεινούς και σκοτεινούς τόνους. Εκεί στις άκρες έχει μια εξαιρετική λεπτομέρεια που το κάνει τόσο ξεχωριστό, διατηρεί φυσικό τόνο στις άκρες και έτσι τα μαλλιά δείχνουν πιο ζωντανά!

Root Beer

Root Beer

Τώρα μιλάμε για τις καστανές. Αλλάζεις χρώμα, ουσιαστικά να αλλάζεις κάτι. Σκέψου το σαν αναβάθμιση. Ενσωματώνεις  λίγους κόκκινους υποτόνους στην παλέτα σου και έχει απλά αλλάξει το παιχνίδι.

marieclaire.gr

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Χρησιμοποιούμε cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας Αποδέχομαι τα cookies

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com